Dinxperlo | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Getuigen gezocht van aanrijding

ongeluk

Dinxperlo - De politie zoekt getuigen van een aanrijding op de Maurits Prinsstraat in Dinxperlo. Dit gebeurde op woensdagmiddag 26 februari.

Omstreeks 17.30 uur wilde een automobilist de MauritsPrinsstraat oprijden. Hij moest eerst stoppen om voorrang te verlenen aan eengroepje wielrenners. Op dat moment hoorde hij een klap achterop zijn auto.Achter de auto vandaan kwam een fietsster fietsen, die de Mauris Prinsstraatopfietste. De automobilist zag schade op de achterkant van zijn auto enconcludeerde daaruit dat de fietsster tegen zijn auto was gereden. Vervolgensreed hij achter de fietsster aan om haar aan te spreken. Een eindje verderopstopten de fietsster en de automobilist. De fietsster gaf gelijk aan nergens meete maken te hebben en zei van een aanrijding niets te weten. De automobilistschakelde de politie in, die vervolgens ter plaatse kwam. Met beide partijen isgesproken, maar de toedracht van het gebeuren is niet duidelijk geworden.

Omdat de verklaringen van beide partijen niet met elkaar overeenkomen, verzoekt de politie getuigen zich te melden. Dit kan door te bellen naar0900-8844.

2014028085 / 2014028057

Soortgelijke berichten

Getuigen van aanrijding gezocht
Enkhuizen

Getuigen gezocht van aanrijding
Harderwijk

Getuigen gezocht van aanrijding
Burgum

getuigen gezocht na aanrijding
Utrecht

Getuigen aanrijding gezocht
Zaandam

Getuigen gezocht bijna-aanrijding
Heemstede

Getuigen gezocht van aanrijding
Zwolle

Getuigen gezocht aanrijding voetganger bus
Amstelveen

Doorrijden na aanrijding, getuigen gezocht
Almelo

Getuigen gezocht zware aanrijding Westpoortweg
Amsterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio